Емблематичната датска компания LEGO ще открие първия си официално сертифициран магазин в България.

...
Емблематичната датска компания LEGO ще открие първия си официално сертифициран магазин в България.
Коментари Харесай

LEGO отваря първия си официален магазин в България

Емблематичната датска компания LEGO ще открие първия си публично сертифициран магазин в България. Откриване ще е на 19-и декември в София в Paradise Cente от 14:00 ч., оповестиха от компанията

Поставяйки акцент върху заниманието и изобретателните прекарвания, първият формален LEGO магазин в България ще показа цялостна гама от нови и вълнуващи комплекти, които не се оферират на никое място другаде у нас. Концепцията на магазина е да даде на българските консуматори най-богатата и невиждана на пазара в България гама от LEGO артикул, както и да обезпечи достоверно прекарване за посетителите си чрез голям брой кътове и специфични съоръжения, както и специфичен детски ъгъл за игра.

От LEGO са подготвили и специфични изненади за всички гости - единствено на 19-и декември, те могат да чакат понижения от 50% за всеки втори закупен продукт, извънредни LEGO дарове за първите 500 клиенти с покупки над 250 лева, както и още доста специфични изненади и колекционерски комплекти от най-големия LEGO подбор в България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР